Gevel reinigen


Gevelreinigen? Het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning noemen we gevelreiniging. Dit reinigen kan op een aantal manieren gedaan worden.

-->Stoomreiniging:
Bij lichte vervuiling zoals een klimop of mos aan u gevel, wordt water tot boven de 100 graden verhit en vervolgens met hoge druk tegen uw muur aangespoten, door de hitte laat het vuil los en kan het zonder probleem worden weggespoten.

-->Chemische reiniging
Door middel van een chemisch middel wat aangebracht wordt op uw gevel wordt het vuil verwijderd. Roet of verfresten worden vaak op deze manier verwijderd.

-->Stralen
Indien er sprake is van zware vervuiling wordt de straalmethode toegepast. Bij het water wordt een straalmiddel gemengd wat daarna op de wand wordt aangebracht, het meest gebruikte middel hiervoor is zand.

-->Impregneren
Het strekt tot de aanbeveling na het reinigen van uw muur/gevel deze waterdicht te laten maken. Dit doet u door de gevel te laten impregneren, dit zodat water niet langer wordt doorgelaten of opgenomen door de muur. Bel ons voor de prijzen.

Levensduur en uitstraling
Gevelreiniging en onderhoud zijn nodig doordat dit de gehele uitstraling van uw bedrijfpand of woning verbetert. Tevens draagt het positief bij aan de levensduur van uw woning. Ook kan gevelreiniging de waarde van uw woning verhogen, immers het is in een betere staat dan wanneer u nooit wat aan uw gevel doet.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak, wij staan voor u klaar!