15 jaar Garantie,

Wij van Alles onder een Dak geven u uiteraard een goede garantie en after sales op al onze werkzaamheden. Zo krijgt u bij ons bij nieuw daken en of nieuwbouw projecten standaard  
15 Jaar garantie! 
Wij werken alleen met kwalitatief hoogstaande producten zodat we een lange levensduur kunnen garanderen.
Wij komen bij u langs om samen uw wensen te bespreken en alle afspraken schriftelijk vast te leggen. Zo zijn wij zeer open en duidelijk in onze communicatie. 

Garantie certificaat
Garantie certificaat

"Service begint namelijk bij ons voor de werkzaamheden en zoals u mag verwachten van een vakbekwaam bedrijf geven wij deze service ook nadat uw werkzaamheden zijn opgeleverd." 

Omdat wij u deze garantie geven zouden wij graag ieder jaar in November een Onderhoudsbeurt willen geven wat houd dit precies in.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

Tijdens de onderhoudsbeurt maken wij uw dakgoten en daken schoon. Verwijderen bladeren en vuil dat zich ophoopt rond de dakranden, hemelwaterafvoeren, opstaande randen en goten. Naast een visuele inspectie, lopen wij uw dak na aan de hand van een Checklist. We letten daarbij vooral op kleine mankementen die door vorst , zon of andere oorzaken zijn ontstaan. Die repareren we direct. Na de inspectie en de onderhoudsbeurt zullen wij u een raportage per e-mail of mondeling geven.

zo houdt u uw dak in een optimale conditie.