Alles onder één dak is uw schoorsteenspecialist

Door het sterk wisselende klimaat van Nederland heeft de gemetselde schoorsteen veel te verduren. Door de invloeden van zon, regen, winden koude kan uw schoorsteen na verloop van tijd gebreken gaan vertonen, welke kunnen leiden tot vervelende lekkages. De aansluiting met het dak kan beschadigd of los raken en ook het voeg- en metselwerk kan worden aangetast.

schoorsteen renovatie
schoorsteen renovatie

Twijfelt u over de staat van uw schoorsteen, neem dan Contact met Alles onder een dak op. Wij komen graag bij u op locatie om de status van uw schoorsteen in kaart te brengen, gevolgd door een vrijblijvend advies.

Indien uw schoorsteen is aangetast door vervuiling en/of mos, krijgen de bestaande voegen veel te verduren. Voor het behoud van uw schoorsteen adviseren wij dan ook vroegtijdig onderhoud. Op deze manier kunt u de schoorsteen nog renoveren en bespaart u een hoop kosten.

Wanneer de staat van uw schoorsteen dusdanig verouderd is en renovatie niet meer mogelijk blijkt, kunt u ook bij ons terecht voor het compleet nieuw opmetselen van uw schoorsteen. De afgelopen jaren hebben wij deze discipline tot een specialisme gemaakt.

Tot onze werkzaamheden behoren onder andere:

-Het vernieuwen van alle lood rond uw schoorsteen.

-Het uithakken van beschadigde voegen.

-Het opnieuw voegen van uw schoorsteen.

-Het opnieuw opmetselen van uw schoorsteen.

-Het impregneren van uw schoorsteen.


Wanneer u en uw buren samen uw schoorstenen willen aanpakken, dan kunt u gebruikmaken van onze collectiviteitskorting. Neem een kijkje bij onze ACTIE,S.